V-ati lupta cu un piton pentru a salva un pisoi?

sâmbătă, 20 iunie 2009


Ruth Butterworth este o crescatoare de pisici din orasul australian Brisbane. Femeia a devenit faimoasa peste noapte in urma unei intamplari neobisnuite in care a fost nevoita sa-l ia literalmente la pumni pe pitonul care incerca sa-l inghita pe pisoiasul Tuffy. Pitonul in cauza era chiar sarpele care o inghitise pe Coco, pisica mama a pisoiului Tuffy.

“Era aproape intuneric afara cand am vazut o silueta care se tara pe langa gard. Am stiut aproape instinctiv ce urma sa se intample cu Tuffy. In cateva secunde pitonul a inhatat pisoiasul. M-am trezit pur si simplu ca am inceput sa car pumni sarpelui a carui grosime era asemanatoare cu a antebratului meu. Eram ingrozita dar, cu toate acestea, am continuat sa-l lovesc mecanic cu pumnii pana cand pitonul i-a dat drumul lui Tuffy”. Dupa scurta batalie, sarpele a disparut fara urma in intunericul noptii. Ruth Buttherworth a asteptat venirea politiei si a ambulantei pentru a realiza ulterior ca eforturile sale eroice de a salva pisoul s-au soldat cu o fractura la incheietura pumnului si cu mai multe muscaturi ale pitonului.

Sursa : Environmental Graffiti
Share this article :

6 comentarii:

  1. Buna, te-ar interesa un schimb de linkuri? daca da, astept un comentariu la mine pe blog cu datele tale si numele (cum sa te trec in lista). Pupici si o zi buna iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua!observand blogul dumneavoastra mi-a placut,si ma intrebam daca ati dori sa facem un schimb de link cu http://foto-art-pic.blogspot.com/ .Daca doriti va rog sa ma anuntati printr-un comentariu pe acest blog.Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  3. interesanta intrebarea de la inceputul articolului, te pune pe ganduri

    RăspundețiȘtergere
  4. hmnmm... buna interebare.. din pacate nu pot da un raspuns pt k e evident

    RăspundețiȘtergere

 
Support : Copyright © 2013. Descopera - All Rights Reserved
Template Created by Descoperi
Proudly powered by Blogger