Vrajitoarele se simt inca persecutate de Biserica

sâmbătă, 20 iunie 2009


O organizatie a vrajitoarelor din Marea Britanie a intrat recent in atentia presei dupa ce Sandra Davis, “marea preoteasa” a grupului, a sustinut ca este persecutata de Biserica Catolica si ca nu i s-a dat voie sa foloseasca una dintre salile in care ar fi trebuit sa organizeze balul anual al vrajitoarelor.

Sandra Davis, o bunica in varsta de 61 de ani, spera sa atraga circa 150 de vrajitoare la balul vrajitoarelor ce urma sa aiba loc in luna octombrie. Organizarea era un simpla si prevedea ca participantele sa citeasca vraji din carti de specialitate, sa asculte muzica de profil si sa isi impartaseasca experientele intr-ale vrajilor. Spre suprinderea marii preotese, managerul Diocezei din Shrewsbury, cel care este si proprietarul salii in cauza, le-a interziscategoric vrajitoarelor sa o foloseasca, sublinind faptul ca un grup pagan nu este compatibil cu etica bisericii. De aceeasi parere este si reverendul John Joyce, acesta declarand presei ca este in afara oricarei discutii inchirierea unei cladiri apartinand bisericii catre un grup care ar urma sa efectueze ritualuri pagane.

Davis, fosta angajata a unei companii de camioane, are in prezent 11 nepoti si s-a indreptat catre vrajitorie abia dupa ce a iesit la pensie. Ea intentioneaza sa continue demersurile impotriva Diocezei din Shrewsbury si a anuntat ca va infiinta o organziatie pentru copii.

Sursa: The Telegraph
Share this article :

0 comentarii:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Copyright © 2013. Descopera - All Rights Reserved
Template Created by Descoperi
Proudly powered by Blogger