Digi Wi-Fi poate fi utilizat mai usor conform RCS & RDS

luni, 25 martie 2013

Digi Wi-Fi este reteaua nationala de Wi-Fi hotspot-uri gratuite construita de catre RCS & RDS special pentru clientii sai si in subsidiar pentru toti posesorii de terminale mobile. Astazi compania a publicat un comunicat de presa prin care anunta simplificarea procesului de utilizare a Digi Wi-Fi, iar mai jos aveti toate detaliile.

Clienţii RCS & RDS se pot conecta mai uşor la internetul wireless Digi Wi-Fi

Mai simplu şi mai uşor: reconectare automată la Digi Wi-Fi

RCS & RDS pune la dispoziţia abonaţilor o nouă modalitate de conectare la Digi Wi-Fi, cea mai mare reţea de internet wireless wi-fi din România, cu peste 2400 hotspot-uri. Abonaţii pot utiliza mai uşor serviciul, selectând reţeaua “Digi Wi-Fi Direct Login”, iar reconectarea se va face automat după prima intrare în reţea, în funcţie de terminal şi de setările acestuia.

Pentru unele terminale sau PC-uri este necesară o setare prealabilă a funcţiei de reconectare automată. Clienţii interesaţi de noua modalitate de conectare, pot găsi pe www.rcs-rds.ro informaţii despre modalitatea de setare a funcţiei de reconectare automată.

Cine se poate conecta gratuit la Digi Wi-Fi

Digi Wi-Fi este un serviciu utilizat gratuit de către toţi abonaţii la internet fix sau la internet mobil ai RCS & RDS. Serviciul este disponibil atât pentru clienţii persoane fizice cât şi pentru persoanele juridice. În funcţie de serviciile contractate, aceştia dispun de unul sau mai multe conturi de acces gratuit la reţeaua wi-fi. Detalii aici.

RCS & RDS deţine peste 2400 hotspoturi wi-fi, amplasate în majoritatea oraşelor din ţara noastră. “Digi Wi-Fi este singura reţea de internet wireless wi-fi de o asemenea dimensiune în România, cele mai multe alte reţele nedepăşind 100 hotspot-uri. Din 2011 şi până în prezent, am crescut reţeaua wi-fi de 5 ori – primele hotspot-uri instalate au fost în număr de 500. Vom continua expansiunea reţelei în ritm similar.”, spune Valentin Popoviciu, Director Dezvoltare RCS & RDS.

Sursa: iDevice.ro

Share this article :

0 comentarii:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Copyright © 2013. Descopera - All Rights Reserved
Template Created by Descoperi
Proudly powered by Blogger