Facebook a adăugat o nouă opţiune pentru comentarii

marți, 26 martie 2013

Facebook a anunţat introducerea unei noi opţiuni pentru comentarii, ce va permite utilizatorilor să răspundă mai uşor la mesajele primite în propria pagină de profil.

Deşi banal pentru orice client email, butonul Reply nu exista până acum în listele de comentarii Facebook. Fără o astfel de opţiune, singura modalitate de a răspunde comentariilor lăsate de un utilizator anume era să adăugăm mesajul nostru în capătul listei, chiar dacă între timp alte persoane au lăsat comentarii înaintea noastră.

Cu opţiunea Reply putem ataşa răspunsuri pentru fiecare comentariu în parte, grupate în fire de conversaţie separate mult mai uşor de urmărit. Facebook sortează firele de discuţii în funcţie de importanţă, astfel încât cele mai active şi populare comentarii să rămână deasupra postărilor nou adăugate în listă.

Potrivit reprezentanţilor Facebook, noua opţiune Reply este deosebit de utilă în paginile cu aflux mare de vizitatori, cum sunt cele dedicate vedetelor sau publicaţii. Posibilitatea de continua discuţia în fire separate de conversaţie, separate de lista principală de comentarii, uşurează mult interacţiunea între partenerii de discuţie păstrând conversaţiile Facebook într-o formă uşor de urmărit.

Sursa: go4it.ro



Share this article :

0 comentarii:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Copyright © 2013. Descopera - All Rights Reserved
Template Created by Descoperi
Proudly powered by Blogger