In timp ce foarte comentatul HTC One isi intarziere aparitia pe piata, producatorul taiwanez anunta noi si noi terminale. E1 este cel mai nou telefon HTC, unul dual-SIM produs in China. Se suspecteaza ca graba cu care compania a anuntat produsul este cauzata tocmai de intarzierea noii vedete One.

E1 are un procesor dual-core de 1,15 GHz si are un display Super LCD2 de 4,3 inch si rezolutie WVGA. Aparatul dispune de doua camere, una de 5 MP, iar cealalta (cea frontala) de 2,1MP si dispune de o memorie de 8 GB, memorie ce poate fi marita cu un card microSD. La fel ca si nou prezentatul One, E1 dispune de difuzoare Beats Audio
Telefonul permite unuia dintre SIM-uri sa functioneze atat in GSM cat si in HSPA, in timp ce al doilea SIM "are permisiune" doar pentru GSM. HTC E1 permite conectarea Wi-Fi si Bluetooth, sistemul de operare pentru care s-a optat fiind Android 4.1 Jelly Bean. Producatorul nu a anuntat disponibilitatea produsului pentru alte piete in afara de cea chineza si, se pare, nu o va face prea curand.
Sursa Yoda.ro