Hotelicopter – primul hotel zburator de pe Terra

duminică, 7 iunie 2009


Mai sunt doar 24 de zile pana la decolarea oficiala a primului hotel zburator din lume – Hotelicopterul. Nu incercati insa sa faceti rezervari pentru ca, asa cum anunta constructorii bijuteriei zburatoare, hotelul redefineste standardele de lux facandu-l accesibil doar celor care isi pot permite, spre exemplu, un avion personal.
Construit dupa modelul elicopterului rusesc Mil V-12, cel mai mare elicopter realizat vreodata, din care doar doua exemplare au fost proiectate in anii 60, Hotelicopterul intentioneaza sa devina unul dintre cele mai luxoase si mai extravagante hoteluri din lume. Cu 18 apartamente de lux izolate fonic, situate pe cele patru punti ale elicopterului, cu acces la internet wireless, paturi matrimoniale, servicii room-service si propriul restaurant, hotelul zburator este unul de cinci stele si se adreseaza in principal persoanelor cu dare de mana.
Hotelicopterul cantareste nu mai putin de 105.850 de kilograme, iar fiecare aripa este dotata cu elice care masoara 35 de metri, ceea ce face ca distanta dintre varfurile aripilor sa fie mai mare decat cea a unui Boeing 747. Compania producatoare se declara convinsa ca Helicopterul va fi un succes major desi, cele doua elicoptere sovietice construite in anii 60 s-au dovedit mult prea mari si prea greu de manevrat, motiv pentru care productia lor a fost sistata de autoritatile de la Moscova.

Decolarea oficiala va avea loc in data de 26 iunie 2009 de pe aeroportul John F. Kennedy si se va intoarce in acelasi loc in data de 10 iulie, iar doritorii pot inca sa isi faca rezervari.

Sursa: Gizmag
Share this article :

0 comentarii:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Copyright © 2013. Descopera - All Rights Reserved
Template Created by Descoperi
Proudly powered by Blogger