La doar doi ani are inteligenta lui Stephen Hawking

miercuri, 10 iunie 2009


Micuta Karina Oakley din Marea Britanie, poseda un IQ de 160 de puncte la varsta de doar doi ani, aceeasi cifra pe care o are si IQ-ul faimosului fizician Stephen Hawking. Expertii care au investigat-o s-au declarat consternati de nivelul de inteligenta afisat de un copil in varsta de doar 2 ani.
Karina, care mai are putin pana implineste 3 ani, este in topul celor 0,03 % copii supradotati din lumea intreaga. Mama sa, Charlotte Fraser, declara ca a stiut intotdeauna ca fiica sa este un copil inteligent, doar ca nu si-a imaginat niciodata nivelul de inteligenta al fetitei. In consecinta, dupa ce a vizionat o emisiune T.V. despre copii geniali, s-a decis sa o prezinte pe Karina profesorului Joan Freeman, un reputat specialist in psihologia educativa, in vederea efectuarii unor teste de specialitate pentru Karina.
Fetita a avut nevoie de doar 45 de minute pentru a parcuge testul IQ. In timpul testarii i-au fost verificate abilitatile mentale, memoria, recunoastrea unor numere si forme geometrice, precum si modalitatea in care tine in mana un stilou. La final, fetita a intrunit cele 160 de puncte ale testului IQ.

Sursa : Daily Mail
Share this article :

0 comentarii:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Copyright © 2013. Descopera - All Rights Reserved
Template Created by Descoperi
Proudly powered by Blogger