Noul Mercedes S-Class

luni, 18 martie 2013


Desi au mai ramas cateva saptamani bune pana la introducerea sa oficiala, urmatoarea generatie a modelului Mercedes S-Class ni se dezvaluie chiar astazi in toata splendoarea sa, multumita unor fotografii spion ce surprind limuzina germana complet necamuflata.




Asteptat sa soseasca in showroom-urile de pe Batranul Continent inainte de sfarsitul acestui an, noul Mercedes S-ClassW222 aduce o evolutie semnificativa la nivelul designului exterior, printre principalele caracteristici vizuale ale limuzinei germane numarandu-se disparitia aripilor proeminente, respectiv aparitia unor blocuri optice complet restilizate si inzestrate cu tehnologia LED. De asemenea, nu putem trece cu vederea nici grila frontala de dimensiuni generoase, lista cu detalii estetice remarcabile continuand cu plafonul panoramic si tips-urile evacuarii inzestrate in designul spoilerului spate.

Pe scurt, intr-o alta ordine de idei, noul Mercedes S-ClassW222 promite sa livreze cel putin acelasi nivel de eleganta si rafinament ca si pana acum, insa toate acestea par sa fi fost impachetate intr-un aspect exterior atat mai curbat, cat si mai placut privirii ca oricand. Sa fie de vina influentele preluate de la conceptul F700 sau silueta oarecum similara modelului CLS? Ei bine, raspunsul parca nici nu mai conteaza. Important este ca succesul pare a fi garantat.

Sursa : 4tuning.ro





Share this article :

0 comentarii:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Copyright © 2013. Descopera - All Rights Reserved
Template Created by Descoperi
Proudly powered by Blogger