WhatsApp Messenger pentru iOS va functiona pe baza de abonamentincepand din acest an.

luni, 18 martie 2013


WhatsApp Messenger este fara discutie cea mai populara aplicatie platita din App Store Romania, ea ocupand prima pozitie aproape permanent pentru mai bine de un an de zile. Aplicatia este utilizata de milioane de oameni din intreaga lume, miliarde de mesaje sunt trimise zilnic, iar creatorii sai intentioneaza sa isi schimbe politica de utilizare a ei. Pe platforme Android si Windows Phone aplicatia este disponibila gratuit insa se percepe o taxa de utilizare de 0.99$ anual, iar in iOS urmeaza sa fie implementata aceasta strategie.




Desi aplicatia este acum disponibila la pretul de 0.89€ in App Store, in curand ea va fi oferita gratuit, iar dupa primul an de folosire utilizatorii vor fi nevoiti sa plateasca aceeasi suma pentru a o putea accesa in continuare. Suma va trebui platita anual pentru ca serviciile sa ramana active, acelasi lucru fiind implementat in celelalte platforme. Ideea celor de la WhatsApp va avea desigur succes, pentru ca suma este infima si oamenii o vor plati cu placere, avand in vedere popularitatea aplicatiei.

Nu se stie deocamdata cand urmeaza sa fie implementat acest plan si cum vor fi tratati utilizatorii care au cumparat aplicatia cu mai putin de un an in urma, insa de indata ce apar detalii va voi anunta.

Sursa : iDevice.ro
Share this article :

0 comentarii:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Copyright © 2013. Descopera - All Rights Reserved
Template Created by Descoperi
Proudly powered by Blogger