iPhone 5S si iPhone 6 vor fi dezvoltate conform indrumarilor lui Steve Jobs

marți, 2 aprilie 2013

Steve Jobs a decedat in toamna anului 2011 si la cateva luni dupa trecerea sa in nefiinta am auzit diverse zvonuri care sugerau faptul ca in urmatorii 4 ani Apple va lansa produse ale caror proces de dezvoltare a fost supervizat si aprobat de catre Jobs. Desigur ca putin lume a dat crezare acestor informatii, insa un procuror districtual din San Francisco sustine ca un reprezentant al Apple i-a confirmat ca iPhone 5S si iPhone 6 vor fi dezvoltate conform indicatiilor fostului CEO. Confirmarea vine fara a uimi pe cineva, avand in vedere ca informatia nu este noua si multi se asteptau sa o auda.

Gascón said Foulkes discussed the long and laborious process of researching and producing a kill-switch technology for devices, and also said the next two generations of iPhones have already been developed.

Desi este neobisnuit ca nu reprezentant al Apple sa vorbeasca despre secrete industriale, discutia cu procurorul avea la baza intentia acestuia de a convinge producatorii de terminale mobile sa implementeze kill switch-uri in ele. Mai exact, el vrea ca Apple, si alti producatori, sa implementeze un sistem care sa permita blocarea automata a temrinalelor mobile furate, insa deocamdata el nu a avut succes in a convinge pe cineva. Chiar si asa, informatia oferita de procuror este importanta, deoarece ea ne spune ca trebuie sa asteptam cel putin un an de zile pana cand vom vedea produse dezvoltate sub indrumarea lui Cook.

Sursa: iDevice.ro

Share this article :

0 comentarii:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Copyright © 2013. Descopera - All Rights Reserved
Template Created by Descoperi
Proudly powered by Blogger