iPhone 5S si logica lansarii din vara

marți, 2 aprilie 2013

Toate zvonurile publicate in ultima luna in legatura cu iPhone 5S indica faptul ca terminalul va fi lansat oficial in vara acestui an, lunile iunie si iulie fiind propuse pentru lansare. In ultimii 2 ani Apple a transformat WWDC-ul intr-un eveniment dedicat OS X-ului, Mac-urilor si prezentarii viitoarelor versiuni ale iOS. Anul acesta lucrurile vor fi diferite si spun asta pentru ca pana in momentul de fata Apple nu a publicat vreo versiune beta a OS X 10.9, asa cum a facut cel putin anul trecut cand OS X Mountain Lion a fost prezentat cu 4 luni inaintea WWDC 2012 si testat cu sarguinta.

Acum Apple pregateste OS X 10.8.4, nu a dat de inteles ca OS X 10.9 ar fi gata pentru teste cu dezvoltatorii, desi noua versiune a sistemului de operare este in proces de dezvoltare in Cupertino, si e putin probabil ca pana in iunie Apple sa il pregateasca singura pentru lansarea oficiala. WWDC 2013 pare sa fie axat pe iPhone-uri, lansarea unei noi versiuni a iOS si cine mai stie ce, insa inainte de toate Apple trebuie sa ofere spre testare prima versiune beta a iOS 7 si ar putea face acest lucru intr-o conferinta ce ar putea avea loc luna aceasta.

In 2010 Steve Jobs a facut exact acelasi lucru cu iOS 4, prezentand acea versiune a iOS in luna aprilie, lasand-o dezvoltatorilor pentru testare si verificare timp de 2 luni de zile si lansand-o oficial in iunie. Apple nu lanseaza vreodata versiuni importante ale iOS fara a le testa cel putin o luna cu dezvoltatorii si cred ca in curand vom putea testa iOS 7, iar in vara il vom putea instala oficial.

Sursa: iDevice.ro

Share this article :

0 comentarii:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Copyright © 2013. Descopera - All Rights Reserved
Template Created by Descoperi
Proudly powered by Blogger